Якою може бути структура розчинної кави та в чому її переваги

Ранок майже кожної української сім’ї починається з вживання напою, звареного на основі кавових зерен. Це може бути як мелена кава, так і розчинна – саме розчинній каві віддають перевагу більшість дорослих українців. Розчинна кава, які можна замовити та придбати на сайті інтернет-магазину Ekava https://ekava.com.ua/ua/shop/category/kofe/rastvorimyi, є надзвичайно популярною серед українських шанувальників напоїв на основі мелених зерен кави, оскільки ранкова чашка кави сприяє прискоренню процесів активізації життєвих ритмів та дозволяє налаштуватися на плідну працю впродовж робочого дня.

В чому переваги напою, приготовленого з розчинної кави

Випита зранку чашка свіжоприготовленого з розчинної кави напою відзначається цілющим впливом на людський організм, оскільки в такому напої поєднуються відмінні смакові якості кавових зерен, які попередньо обсмажили і змололи та неймовірний аромат, який розкривається під час швидкого розчинення кави у гарячій воді чи молоці.

На відміну від заварної кави її розчинний аналог:

  • можна придбати в будь-якому, розташованому неподалік продуктовому маркеті за цілком прийнятною ціною;
  • готується досить швидко – процес приготування напою з розчинною кавою займає не більше 5-ти хвилин, впродовж яких кип’ятиться вода в чайнику;
  • не потребує особливих знань та навиків для приготування – одну чи дві чайні ложки напою потрібно залити кип’ятком та додати за смаком цукор та/або молоко.

Більшість дієтологів сходяться на думці, що вживання якісної розчинної кави є більш корисним для організму в порівнянні з напоями, приготовленими на основі натуральної (заварної) кави.

У якому вигляді можна купити розчинну каву

Зовнішній вигляд та структура розчинної кави залежить від технології її виготовлення, яка передбачає певну технологічну обробку кавових зерен. На сьогодні на сайті ekava.com.ua інтернет-магазину можна придбати сублімовану розчинну каву, яку приготовлено з попередньо заморожених у вакуумі зерен, змелених, висушених та герметично упакованих задля збереження всіх поживних речовин та насиченого смаку.

Для виготовлення гранульованої розчинної кави її обробляють парою, в той час, як порошкову каву обробляють методом розпилення за допомогою гарячого повітря. В порівнянні з натуральною кавою вміст кофеїну в розчинній каві є на 30 відсотків меншим, тому її споживання в помірній кількості (одна-дві чашки в день) дозволено навіть для людей с патологіями серцево-судинної системи.